osoitteemme on

Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

Ikkunaremontti hinta

ikkunaremontti

Seuraavat askeleet?

Helpoin tapa selvittää ikkunaremontin hinta on pyytää meidät paikan päälle maksuttomasti mittaamaan ja tekemään remontistanne sitovan tarjouksen. Tapaamisen jälkeen on helppo päättää pidätkö meidän ehdottamastamme ratkaisusta ja tekemisen meiningistä.

Soita 

045 120 8660

tai varaa aika

 info@ikkunasepat.fi

Mistä ikkunaremontin hinta koostuu

Jokainen ikkunaremontti on erilainen eikä sen hintaa voida täysin tietää ennen kartoituskäyntiä kohteessa. Kartoituskäynnillä tutustumme huolella kohteeseesi, kuuntelemme toiveesi ikkuna- ja ovitarpeistasi sekä esittelemme yrityksemme toimintatavat, tuotteemme ja kerromme lisää ikkunaremontin hinta muodostuu.

Ikkunaremontin hinta muodostuu keskimäärin näistä tekijöistä:

  • Ikkunat ja ovet 60 %
  • Ikkunoiden ja ovien lisävarusteet 10 %
  • Asennustyö 15 %
  • Asennustarvikkeet 10 %
  • Rahti- ja kierrätysmaksut 5 %

Keskimäärin 60 % ikkunaremontin hinta muodostuu remontin materiaaleista, eli ikkunoista ja ovista.

Ikkunoiden ja ovien lisävarusteet (painikkeet, helat, korvausilmaventtiilit, erilaiset sälekaihtimet ja pimennysverhot, huurtumattomat lasitukset, signaali- lasitukset, auringonsuojalasitukset, lukitusratkaisut jne) muodostavat noin 10 %.

Asennustyö on arvoltaan yleensä noin 15 % kokonaiskustannuksista ja asennustarvikkeet (laudat, pellit ja listat) 10 %. Toisinaan kohteessa tehdään paljon uusia aukkoja tai aukkojen suurennuksia, jolloin asennuksen työn osuus kasvaa ja materiaalien osuus vähenee.

Ikkunaremontin hinta: Muista ottaa huomioon myös rahti- ja kierrätysmaksut!

Esimerkkihintoja tekemistämme kohteista vuonna 2024: 1: 1- kerroksinen puurunkoinen omakotitalo hangossa. 10 ikkunaa+ 3 ovea. Ikkunoissa sälekaihtimet ja korvausilmaventtiilit, sekä kuudessa ikkunassa tuuletusikkuna- heloitus. Kaikissa ovissa Abloy-lukot ja kahvat. Kohteessa purettiin vanhat ikkunat ja ovet, kierrätettiin purkujätteet, suoritettiin täydellinen asennus ulkoa ja sisältä valmiiksi. IKKUNAREMONTTI HINTA: 13 850€ 2: 2- kerroksinen tiiliverhottu omakotitalo keravalla. Alakerran runko kiveä, yläkerran runko puuta. 16 ikkunaa+ 1 ovi. Ikkunoissa korvausilmaventtiilit. Makuuhuoneissa tuuletusheloitukset ikkunoissa. Ovessa Abloy- lukot. Kohteessa purettiin vanhat ikkunat ja ovet, kierrätettiin purkujätteet, suoritettiin täydellinen asennus ulkoa ja sisältä valmiiksi. HINTA: 15 000€ 3: 2- kerroksinen rapattu omakotitalo vihdissä. Runko Siporex- harkkoa. 11 ikkunaa+ 2 ovea. Tässä kohteessa muokattiin hieman yhden ikkuna-aukon kokoa asiakkaan toiveiden mukaan. Ikkunat melko kookkaita ja asennus hieman haastava. Kohteessa purettiin vanhat ikkunat ja ovet, kierrätettiin purkujätteet, suoritettiin täydellinen asennus ulkoa ja sisältä valmiiksi.

IKKUNAREMONTTI HINTA: 16505€ Huomionarvoista on myös se, että ikkunaremontti tuo mukanaan myös säästöjä. Asiakkailta saamamme palautteen mukaan ikkunaremontista koitunut vuotuinen energiansäästä on ollut jopa 20%:n luokkaa 70-80- luvulla rakennetuissa taloissa.

Ikkunoiden ja ovien hyvä lämmöneristyskyky vähentää lämmityskustannuksia talvella. Sen lisäksi uudet ikkunat ja ovet eristävät kesähelteellä myös kuumalta, jolloin viilennykseen tarvittava energiamäärä on vähäisempi. Myös sisäilmanlaatu paranee ikkunaremontin myötä Toivottavasti tästä artikkelista on apua oman ikkunaremonttisi suunnittelussa ja budjetoinnissaäikkhintain

Seuraa meitä somessa

Pyydä maksuton ikkunaremontti hinta arvio