osoitteemme on

Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

KUSTANNUS

Seuraavat askeleet?

Helpoiten pääset eteenpäin kun kutsut meidät paikan päälle maksuttomasti mittaamaan ja tekemään remontistanne sitovan tarjouksen. Tapaamisen jälkeen on helppo päättää pidätkö meidän ehdottamastamme ratkaisusta ja tekemisen meiningistä.

Soita 

045 120 8660

tai varaa aika

 info@ikkunasepat.fi

Kuinka paljon ikkunaremontti maksaa

Ikkunaremontin hinta riippuu täysin remontoitavien ikkunoiden ja ovien lukumäärästä. Ikkunoiden ja ovien tekniikkaan saa helposti uppoamaan niin paljon rahaa, ettei hienot lisäominaisuudet maksa itseään koskaan takaisin. Harva valitsee jokaista lisäominaisuutta ikkunaansa, mutta jotkin ominaisuudet ovat kuitenkin tietyissä kohteissa välttämättömiä tai ainakin hyvin suositeltavia.

Sen sijaan asennustyön laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Hyvän ikkunan pilaa helposti huonolla asennuksella. Luota siis vain alan ammattilaisiin.

Normaali tapa budjetoida ikkunaremontti on laskea yhdelle ikkuna- ja oviaukolle hintaa 1000 € – 1800€. 10 aukon remontti maksaisi siis noin 10 000 € – 18 000€ (sis. tuotteet, asennus, tarvikkeet, lisävarusteet, rahti sekä kierrätys).

Tällä kaavalla kokonaishinta on yleensä aina hieman yläkanttiin, mutta pessimistinen budjetti on yleensä aina parempi kuin yltiöoptimistinen. Jos talossa on paljon pieniä ikkunoita, on selvää että hinta on alhaisempi. Jos taas talon ikkuna-aukot koostuvat useammasta ikkuna-ruudusta, tulee hinta varmasti nousemaan.


Ikkunasepät on taatusti oikean hintainen ikkunoiden vaihtaja. Me olemme yksityisasiakkaiden ikkunan vaihtoihin erikoistunut toimija, jonka hinnassa ei ole mukana oman tehtaan raskaita kuluja, suuria markkinointibudjetteja tai ison organisaation kiinteitäkustannuksia. Maksat vain myyjän ja asentajien palkkaa sekä, kotimaisten laadukkaiden ikkunoiden ja ovien hinnan. Me olemme Alavus ikkunat Oy:n suora jälleenmyyjä, eli saat kauttamme ovet ja ikkunat suoraan tehtaan hinnalla.