osoitteemme on

Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

ikkunoiden vahvuudet

Alavus-ikkunoiden vahvuudet

Huolellisesti viimeistellyt Alavus-ikkunat ovat suunniteltu kestämään Suomen ankaria sääolosuhteita ja palvelemaan kotiasi vuosikymmeniä. Ikkunat ovat tärkeä osa rakennusta, sillä ne tarjoavat luonnonvaloa, ilmanvaihtoa sekä lämmöneristävyyttä. Ikkunat vaikuttavat lisäksi kodin ulkonäköön, asumismukavuuteen ja arvoon, jonka vuoksi niiden tulee olla toimintavarmoja, laadukkaita sekä kestäviä. Alavus-ikkunat valmistetaan Alavus Ikkunoiden omalla tehtaalla Etelä-Pohjanmaalla, Alavudella. Tuotteidemme alumiinit, lasit, maalit ja lisävarusteet tulevat kotimaisilta toimittajilta, joiden tuotanto sijaitsee Suomessa. Tuotteidemme korkean laadun perusta on huolella valittu mäntypuu ja yksityiskohtiin panostaminen. Lue alta miten Alavus-ikkunoiden laadukkuus ja kestävyys varmistetaan.

Pintakäsittely

Yrityksessämme pidämme erityistä huolta siitä, että puuosat ikkunoistamme tarkastetaan huolellisesti käsin ennen kuin aloitamme maalausprosessin. Käytämme sitten kaksi kerrosta korkealaatuista maalia, jotta saavutamme sileän ja virheettömän lopputuloksen. Jokainen tuote maalataan osioissa, mikä mahdollistaa meille pääsyn jopa vaikeasti saavutettaviin pohjapintoihin, kuten nurkkiin, kehyksiin ja lukkoihin, varmistaen että jokainen puupinnan senttimetri on asianmukaisesti peitetty. Tämä tekniikka varmistaa, ettei mikään pinta-ala jää alttiiksi kosteudelle, mikä auttaa suojaamaan puuta. Lisäksi käytämme yksinomaan M1-luokitellun rakennusaineiden päästöluokan vesi-pohjaisia maaleja, joilla on erittäin alhaiset päästöt ja vähäinen riski ihmisten terveydelle.

Karmi

Selittämme askeleet, joita on toteutettu ikkunan kehyksen turvallisuuden varmistamiseksi. Ensinnäkin kehyksen kulmat on suljettu liimalla, jotta estetään ilman tunkeutuminen. Toiseksi kehyksen sisäurareuna on kiinnitetty tiukasti nauloilla, varmistaen eristysnauhan pysyvän paikallaan eikä irtoa ikkunan avatessa. Lopuksi veden tai lumen tunkeutuminen kehyksen alumiinilisteiden kautta estetään käyttämällä vesipeitteitä. Lisäksi ikkunanlukituksen kumppani on valmistettu metallista, varmistamalla kestävyys ja kestävyys ajan myötä. Kaikki nämä yhdessä varmistavat hyvin suojatun ikkunan ja mukavan, kestävän kodin.

Ulkopuite

Alumiinien kulmaliitos tehdään erillisellä ruuvattavalla kulmapalalla, jolloin saadaan aikaan jämäkkä kulmaliitos. Liitos on näin myös avattavissa jälkikäteen. Lasitus tehdään uralasituksena ja tiivistetään silikonilla, jotta varmistetaan puitteen vesitiiviys. Ulkopuitteessa on lukkojen vääntönupit, eli irtoavainta ei tarvita puitteen avaamiseen. Ulkopuitteeseen tuleva lasermerkintä mahdollistaa tuotteen jäljitettävyyden. Tuuletusikkunoissa on vakiona helppokäyttöinen ja lapsiturvallinen Autolock-aukipitolaitteisto.