osoitteemme on

Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

ovien vahvuudet

Alavus Ikkunat - Alavus-ovien vahvuudet

      Huolellisesti viimeistellyt Alavus-ovet ovat suunniteltu kestämään Suomen ankaria sääolosuhteita ja palvelemaan kotiasi vuosikymmeniä. Ovet ovat tärkeä osa rakennusta ja niitä käytetään päivittäin, jonka vuoksi niiden tulee olla toimintavarmoja, laadukkaita sekä kestäviä.  Alavus-ovet valmistetaan Alavus Ikkunoiden omalla tehtaalla Etelä-Pohjanmaalla, Alavudella. Tuotteidemme alumiinit, lasit, maalit ja lisävarusteet tulevat kotimaisilta toimittajilta, joiden tuotanto sijaitsee Suomessa. Tuotteidemme korkean laadun perusta on huolella valittu mäntypuu ja yksityiskohtiin panostaminen. Lue alta miten Alavus-ovien laadukkuus ja kestävyys varmistetaan.

PARVEKEOVET

Karmi, kynnys, tiivistys ja lämmöneristävyys

Ovissamme käytetään kolminkertaista tiivistystä, mukaan lukien kynnyksellä, joka varmistaa, ettei sadevesi tai kylmä ilma pääse tunkeutumaan väärille paikoille. Kolminkertainen tiivistys luo ilmataskuja oven paneelin ja kehyksen välille, tarjoten lämpöeristyksen. Ovi pysyy tasaisen lämpimänä, jopa laidoiltaan. Ovitiivisteemme säilyttävät ominaisuutensa kaikkina vuodenaikoina ja ovat pitkäikäiset.

Kiitos kovapuukynnyksen ja alumiinisen kulutuspinnan, kynnyksemme on erittäin kestävä.

Liimattu kehysrakenne tekee ovestamme vahvan ja kestävän. Liimattu kehysrakenne mahdollistaa meidän valmistaa parvekeovia, joissa korostuu puun kauneus.

Parvekeovemme saavuttavat erinomaiset äänieristyksiarvot.

Erityinen lämpöeristysmateriaali täydentää korkealaatuista rakennetta parvekeovissamme, varmistaen erinomaisen U-arvon (alkaen 0,73 W/m²K).

Heloitus ja lasitus

Parvekeoven vakiovarustus sisältää aina täydellisen sarjan tarvikkeita, mukaan lukien kahvat, lukittavan pitkän suljimen, langankahvan ja nappitoimisen pidikkeen. Lukittava pitkä suljin on luotettava Abloyn laatu, ja sen kanssa kiinnitetty pidike mahdollistaa oven lukitsemisen tuuletusasentoon napin avulla, ilman että avoin ovi jysähtää kovassa tuulessa. Vakiomallisen langankahvan kanssa, joka löytyy meidän parvekeovesta, kolminkertaisesti tiivistetty oven sulkeminen on helppoa, samalla kun painiketta säästyy sopimattomalta rasitukselta.

Puualumiiniparvekeoveen voidaan asentaa Abloy CY 803 -sylinteri. Ovi on varustettu neljällä murtohälyttävällä saranaa. Parvekeovissa on kolminkertaiset lasiyksiköt täynnä argonkaasua, ja standardina käytämme 6 mm sisä- ja ulkolasia turvallisuuden parantamiseksi.

ULKO-OVET

Karmi, kynnys ja tiivistys

Ovissamme käytetään kaksinkertaista tiivistystä (tiivistys myös karmissa ja kynnyksessä) mikä takaa, ettei sadevesi tai kylmä ilma pääse vääriin paikkoihin. Kahdella tiivisteellä ovilevyn ja karmin väliin muodostuu lämpöä eristävät ilmataskut, joten ovi on tasaisemmin lämmin myös reuna-alueilta. Ovissa käytetyt tiivisteet säilyttävät ominaisuutensa kaikkina vuodenaikoina ja ovat pitkäikäisiä. Kovapuukynnyksen ja alumiinisen kulutuslistan ansiosta kynnys kestää kovaakin kulutusta.