Maksuton kartoituskäynti: 045 120 8660

1. Kuvaus
EU-asetuksen 2016/679 (Tietosuoja-asetus) ja Suomen Henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste.

2. Rekisterin tiedot
Rekisterinpitäjä: Ikkunasepät Oy
Y-tunnus: 2850773-5
Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa: Eeri Sivonen, 040 044 9006

3. Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään Ikkunasepät Oy:n asiakassuhteiden ylläpitoon, viestintään ja laskutukseen.

4. Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisteriin tallennetaan vain käyttötarkoituksen kannalta välttämättömät tiedot. Ikkunasepät Oy:n asiakasrekisteri voi sisältää̈ seuraavat tiedot asiakkaista:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Ostohistoria

5. Rekisterin tietolähteet ja käsittelyperuste
Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakassuhde, asiakkaan suostumus tai asiakkaan antama ostotilaus tai muu asiallinen yhteys. Rekisterin tietolähteenä toimii asiakkaan itse antamat tiedot.

6. Tietojen luovutukset
Ikkunasepät Oy siirtää joissakin tapauksissa henkilötietoja myös kolmansille osapuolille, jolloin nämä osapuolet toimivat tietojen käsittelijöinä. Tietoja siirretään kolmannelle osapuolelle markkinointipalveluiden ja IT-palveluiden tuottamista varten. Ikkunasepät Oy varmistaa kaikissa tilanteissa sopimuksellisesti, että tietoja säilytetään ja käsitellään asianmukaisesti ja tietoturvallisesti.

7. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käsitellään aina luottamuksellisesti ja niihin pääsy on rajattu vain välttämättömälle henkilöstölle. Rekisteri ja sen tiedot ovat suojatulla palvelimella ja sähköinen tiedonsiirto tapahtuu salattua ja suojattua yhteyttä käyttäen.

9. Rekisteröityjen oikeudet
Käyttäjällä on mahdollisuus nähdä järjestelmään tallennetut omat tiedot ja pyytää niiden muuttamista, korjaamista tai poistamista ottamalla yhteyttä Eeri Sivoseen, 040 044 9006.

10. Evästeet
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivusto lähettää selaimelle evästeen – pienen tekstitiedoston, joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Käytössä on sekä väliaikaisia istuntotunnus-evästeitä, jotka sulkeutuvat, kun suljet Internet-selaimen, että pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneen kovalevylle. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Ne antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön.

Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Mainontaevästeet auttavat meitä valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ja mielenkiintoisimmat mainokset. Ne myös estävät samojen mainoksien näytön. Jotkut kolmannen osapuolen toimittajat saattavat myös käyttää evästeitä tai verkkojäljitteitä (1 pikselin kuvatiedosto), jotta näet mieleisiäsi mainoksia, kun vierailet eri sivustoilla. Evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla kerätyt tiedot eivät kerro meille tai kolmansille osapuolille mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi tai yhteystietojasi. Kolmantena osapuolena toimivat mainostajat saattavat myös käyttää tekniikkaa, jolla mitataan mainosten tehoa. Tätä varten he voivat käyttää jäljitettä (yhden pikselin kokoinen GIF-tiedosto), joka on sijoitettu verkkosivustollemme nimettömien tietojen keräämiseksi. Saatuaan nimetöntä tietoa käyttäjän käynneistä näillä ja muilla verkkosivuilla mainostajat voivat suunnitella mainoksia tuotteista ja palveluista, jotka mahdollisesti kiinnostavat käyttäjää.

Tällä sivustolla on käytössä Google Adwords -eväste, jolla kohdennetaan markkinointia käyttäjäluettelon avulla Googlen mainosverkostoissa. Käyttäjä ei ole tunnistettavissa evästeeseen liitettävien tietojen perusteella. Käyttäjä voi halutessaan estää käyttäjäluetteloihin perustuvan Google Adwords-markkinoinnin osoitteessa www.google.com/settings/ads.

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta saa Your Online Choices –sivustolta

Esitteitä
All
Ikkunasepät esite
Ikkunasepät esite
Ikkunaesite
Ikkunaesite
Oviesite
Oviesite
Ikkunoiden ja ovien vahvuudet
Ikkunoiden ja ovien vahvuudet
Ikkunoiden ostajan opas
Ikkunoiden ostajan opas

Ikkunasepät palveluksessasi!

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään teille helppo ikkuna ja tai oviremontti.

/040%20044%209006
040 044 9006
Eeri Sivonen - Myynti
Sähköposti
/045%20120%208660
045 120 8660
Pyry Sivonen - Myynti
Sähköposti
/045%20121%205066
045 121 5066
Jarkko Lepistö - Asennus
Sähköposti

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot tietosuojaselosteestamme

Hyväksyn