osoitteemme on

Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

TARINA

Ikkunaseppien tarina

Me olemme Ikkunasepät.

Keväällä 2017 Pyry ja Jarkko työskentelivät isojen ikkunayritysten palkkalistoilla ja huomasivat tuskastelevansa näiden kankeuden ja heikon asiakaskokemuksen kanssa. Myynti kyllä rullasi mukavasti, mutta palvelu oli joustamatonta eikä laatu todellakaan sitä, mitä olisi pitänyt.

Haave omasta yrityksesta syntyi nopeasti päähänpinttymäksi, joka lopulta oli pakko toteuttaa. Syksyllä 2017 suunnitelmat ja laskelmat olivat valmiit ja toiminta päästiin rykäisemään käyntiin. Koska ala oli molemmille tuttu, ei suuria lähtövaikeuksia ollut. Kumppaniksi valittiin nopeasti Alavus Ikkunat Oy, joka sopi Ikkunaseppien laatuvaatimuksiin olematta kuitenkaan kallis. Myös Ikkunaseppien toive sopivan joustavasta ja pienestä kumppanista toteutui Alavuden kohdalla. Yhteistyö onkin osoittautunut erittäin hyvin toimivaksi.

Lue lisää Alavus Ikkunoista täältä >>

Jo ensimmäisillä alan messuilla saatiin hyvää palautetta nuorten yrittäjien reippaudesta ja postiivisesta asenteesta. Myyntikalenteri saatiin hetkessä täyteen ja Ikkunasepät ovat saaneet tyytyväisiä asiakkaita viikko viikon perään hurjaa tahtia.

Molempien yllättänyt jyrkkä kasvukäyrä selvästi osoitti, että pienelle, energiselle ja asiakkaan tarpeista voimansa ponnistavalle yritykselle oli kysyntää.

Valitse sinäkin tyytyväinen ikkuna- ja oviremontti, valitse Ikkunasepät!