osoitteemme on

Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

YRITYS

Ikkunasepät Oy - Se halutuin ikkunoiden - ja ovien vaihtaja

Me olemme Ikkunasepät.

Ikkunasepät on vuonna 2017 perustettu ikkunaremontteihin ja oviremontteihin erikoistunut yritys. Me nostimme toimintamme alusta saakka asiakkaan toiveet ja tarpeet toimintamme keskiöön. Kutsumme tapaamme tehdä töitä asennuslähtöiseksi toiminnaksi, sillä asennuksen toimiva palvelukonsepti ja korkea laatu on se, joka tuottaa aina tyytyväisen asiakkaan.

Lue lisää remontin kulusta täältä >>

Tällä hetkellä toimimme pääosin Etelä-Suomessa. Tule tervehtimään meitä konttorillemme osoitteeseen Vapaalantie 2, Vantaa.

Yhteystiedot >>

Näiden arvojemme pohjalta meistä on syntynyt se halutuin ikkunayritys

Joustavuus

Me olemme asennuslähtöinen ikkunasaneeraaja. Se tarkoittaa, että remontit tehdään projekti kerrallaan. Elämässä – ja remonteissa etenkin – tapahtuu yllätyksiä. Me ymmärrämme, että ne eivät ole kenenkään osapuolen mielestä toivottavia, mutta pienenä yrityksenä me olemme valmiita joustamaan asennusten kanssa asiakkaan aikataulun mukaan.

Empaattisuus

Kun tehdään remonttia toisen kotona, tulee yrityksen ymmärtää aiheeseen liittyvä herkkyys. Rakennusala on tunnetusti arvoiltaan kova kuin seppien työkalut. Tämän vuoksi olemme halunneet nostaa ihmisläheisyyden ja asiakkaidemme tunteista huolehtimisen yhdeksi pääarvoistamme. Teemme asiakkaalle remonttia aina kuin omaa kotia, näin lopputulos on taatusti toiveiden mukainen.

Tyylikkyys

Arvona tyylikkyys tarkoittaa sekä kauniita ovia ja ikkunoita että toimintatapojemme tyyliä. Me tiedämme, että jokaisella asiakkaalla on erilainen tyylimaku. Tämän vuoksi pystymme ottamaan huomioon kaikki asiakkaiden tyyli- ja laatuvaatimukset ja tarjoamaan oikeanlaiset ikkunat ja ovet oikein asennettuna.