osoitteemme on

Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

YLEISTÄ

Seuraavat askeleet?

Helpoiten pääset eteenpäin kun kutsut meidät paikan päälle maksuttomasti mittaamaan ja tekemään remontistanne sitovan tarjouksen. Tapaamisen jälkeen on helppo päättää pidätkö meidän ehdottamastamme ratkaisusta ja tekemisen meiningistä.

Soita 

045 120 8660

tai varaa aika

 info@ikkunasepat.fi

Tietoa ikkunaremontista

Ikkunaremontti on suuri kokonaisuus, vaikka sen varsinainen työvaihe on yllättävän nopea. Sen voi toteuttaa ideasta valmiiksi jopa alle kahdessa kuukaudessa!

Ikkunaremontin vaiheet:

  1. Esisuunnittelu ja budjetointi
  2. Kartoituskäynti ja mittaus
  3. Tarjous
  4. Tilaus
  5. Tuotteiden toimitus tontille
  6. Vanhojen ikkunoiden ja ovien purku ja uusien asennus
  7. Listoitus ja pellitys
  8. Lopputarkastus

Ikkunaremontin neljä viimeistä vaihetta vie yleensä aina alle viikon – nopeimmillaan jopa vain yhden päivän – kun suunnittelu- ja tarjousvaihe vie yleensä monta viikkoa.

Ikkunat oikealla tyylillä ja laadulla

Suomessa on monia eri vuodenaikoja, minkä takia ikkunoilta vaaditaan korkeaa laatua lämmöneristävyydessä ja kestävyydessä. Muissa maissa tyypilliset muovi-ikkunat eivät Suomessa ole kestäneet. Puuikkunat olivat pitkään suomalaisten suosima ikkunarakenne, kunnes puu-alumiini-ikkuna syrjäytti puuikkunan. Puu-alumiini-ikkunan ulkoreuna on päällystetty alumiinilla, joka kestää suomalaista vaihtelevaa säätä puuikkunaa paremmin ja on huoltovapaa. Myös puuikkuna kestää oikein huollettuna ja maalattuna vuosikymmeniä.

Me pyrimme täyttämään kaikki asiakkaidemme toiveet. Voit hankkia Ikkunasepiltä sekä puuikkunoita että puu-alumiini-ikkunoita.